Ondanks degradatie veel verlengers in ‘nieuwe’ Adelaarshorst

Go Ahead Eagles speelt komend seizoen in de Jupiler League. Na twee seizoenen Eredivisie zal dat even weer wennen worden voor de Deventenaren. Echter, rechten de rood-gelen de rug en werkt men aan een nieuwe Adelaarshorst. Ook is nu al duidelijk dat er 4000 seizoenskaarten zijn verkocht voor komend seizoen.

Officieel start de verbouwing van het onderkomen van GA Eagles op 1 juni. Toch werd afgelopen week al begonnen met het leeghalen en slopen van grote delen van de tribunes. De tribunes die deze zomer worden vernieuwd zijn de hoofdtribune en de Leo Halle tribune. Hierdoor zal de capaciteit in de Adelaarshorst op ongeveer 10.000 toeschouwers liggen. Verder wordt ook het supportersplein aangepakt.

Tot afgelopen zaterdag konden huidige seizoenskaarthouders verlenging aanvragen van hun plek. Ondanks de degradatie werd hier massaal gehoor aan gegeven. De teller tikte vandaag al meer dan 4000 seizoenskaarten aan voor het komende voetbalseizoen.

Aanstaande dinsdag en woensdag krijgen supporters die op een wachtlijst staan de kans om een plek te bemachtigen. Vanaf donderdag start de vrije verkoop.

Foto: Twitter @GAEagles