ON Almelo ook tweede maal de baas over Nieuwleusen

Van tevoren was het al een lastige opdracht voor Nieuwleusen. Het eerste duel tegen ON Almelo was immers met 2-5 verloren. Zaterdag ging de ploeg van trainer Alex Booij op bezoek in Almelo en moest opnieuw zijn meerdere erkennen (4-1).

Lang leek het duel zaterdag nog spannend, omdat Nieuwleusen na ruim een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong kwam. De kopgoal was van Mark de Weerd na een voorzet van Sander van der Klocht. De ploeg van Booij moest nog tweemaal scoren om verlenging af te dwingen.

Zover kwam het niet aangezien ON Almelo in de tweede helft het verschil weer flink groter wist te maken. Een Eigen Doelpunt, Ruud Hondebrink, Nick Schuur tweemaal zorgden voor de goals, waardoor het 4-1 werd.

Nieuwleusen is door het verlies uitgeschakeld in de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. ON Almelo speelt de finale tegen DZSV.

Foto: Maria de RooSallandClubactie-button

Kampioen? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!