Enkele vrije plekken voor Sallandse 7×7 competitie in 2020

Ben jij een echte voetballiefhebber, maar krijg je geen elftal op de been, of zie je het niet (meer) zitten om elke zaterdag, of zondagochtend op een heel veld te voetballen? Neem dan via jouw plaatselijke voetbalvereniging deel aan de Sallandse 7-tegen-7 voetbalcompetitie voor 35-plussers.

De insteek is om op 4 vrijdagavonden in zowel het voor- als het najaar te voetballen. Op een speelavond komen alle teams samen op het sportpark van één van de deelnemende verenigingen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams wordt een competitie of een toernooivorm opgezet, waarbij de teams het op een half veld tegen elkaar opnemen. Behalve een lekker potje voetballen met leeftijdsgenoten zal ook de 3e helft niet ontbreken.

De volgende clubs hebben al aangegeven minimaal één team te gaan leveren, dit zijn:

– VV Lemelerveld
– Wijhe ‘ 92
– VV Heino

De Sallandse 7 x 7 competitie begint in het voorjaar van 2020 dus meld je team snel aan!

Als je nog niet helemaal zeker weet of dit wat voor jullie vereniging is organiseren we op vrijdagavond 15 november in Lemelerveld een toernooitje. Bedoeling daarvan is om teams alvast een beetje te laten wennen en om te ervaren hoe het werkt.

Meer informatie over de spelvorm 7-tegen-7 vind je op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/7×7

Voor het aanmelden voor 15 november, of aanvullende info over de Sallandse 7×7 competitie, kun je een e-mail sturen naar ardinboschman@hotmail.com.