Na het aflasten van het amateurvoetbal afgelopen weekend is het voor de meeste ploegen winterstop. Een mooi moment om de balans op te maken en ‘bij te tanken’ voor de tweede seizoenshelft. Maar nog niet voor vv Heino! De ploeg van Marc Lobbert speelt voor de derde (tussen)ronde van de beker thuis tegen Topklasser De Treffers. Aanstaande zaterdag (om 17.00u) staan de Heinoërs voor een mooie maar zware opdracht.

Raymond Pot (bestuurslid VV Heino) vertelt: “Het moet een mooi voetbalfeest worden, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. De toegang is voor iedereen gratis en na afloop hebben we onder andere een DJ geregeld om de wedstrijd met een feest af te sluiten. Het affiche is prachtig, we hopen dat veel mensen de gang naar ons sportpark aanstaande zaterdag weten te vinden.”

Voor De Treffers was de laatste officiële wedstrijd ook een bekerwedstrijd. Men versloeg in de tweede ronde vierdeklasser Angeren met 3-1. Daarna volgde een aflasting tegen Hollandia en de aflasting van afgelopen weekend. Ondertussen verlengde het trainersduo Nijenhuis/Jager wel hun contracten bij de Groesbeekse club. Heino speelde, na de bekerwinst op SCD’83 met 9-0, één van de beste wedstrijden van de afgelopen tijden. Uit in Groenlo, tegen Grol, werd de koploper met 1-3 verslagen. Het belooft met deze wetenschap een mooi duel te worden aanstaande zaterdag.

 

3e ronde KNVB- Beker: Heino- De Treffers

Sportpark de Kampen, Heino 

Zaterdag 15 december 17.00u

Entree is gratis!