Nijland (PEC Zwolle) tekent nieuwe verbintenis

Stef Nijland heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De aanvallend ingestelde speler staat nu tot medio 2018 onder contract. Nijland speelt sinds het seizoen 2013/2014 bij de Blauwvingers en won in die periode de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal. In totaal stond hij 80 keer binnen de lijnen en wist hij 18 keer het doel te vinden.

Stef Nijland over zijn contractverlenging: ,,Ik speel nu al ruim 2,5 jaar met ontzettend veel plezier bij PEC Zwolle en voel me steeds sterker worden. De afgelopen jaren ben ik, mede door de geboorte van mijn zoon Luca, stabieler geworden. Dit merk ik zowel in, als buiten het veld. Voetballend heb ik dit seizoen de stijgende lijn weer te pakken. Het vertrouwen wat ik daarbij vanuit de club krijg is groot en voelt goed. De keuze om mijn contract hier te verlengen, was dan ook geen lastige.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Stef heeft de afgelopen jaren zijn waarde voor de club laten zien. Denk alleen maar aan zijn winnende treffer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal of de sensationele hattrick die hij in twintig minuten maakte tegen SC Cambuur. Door de buitenwereld wordt Stef vaak gezien als Mister Groningen, maar ondertussen maakt hij zich op voor een vierde en vijfde seizoen in Zwolse dienst en daar zijn wij zeer content mee.”

Foto: Johan Wolff