Voetbal vereniging  Heino heeft nog net in 2012 trainers gecontracteerd voor het 2de, 3de en het A1 team. Met ingang van komend seizoen is Joshua Nijlant de nieuwe trainer van het tweede team van voetbal vereniging  Heino wat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. Joshua Nijlant is 38 jaar, afkomstig uit Wijhe is vader van 3 kinderen, timmerman van beroep en is in het bezit van TC2. Op dit moment is Joshua nog hoofdtrainer bij USV in Nieuwleusen waar hij nu voor het 5e seizoen aan het roer staat. Joshua had al in een eerder stadium aangegeven aan het eind van dit seizoen te willen vertrekken bij USV omdat hij een andere uitdaging zocht en denkt deze bij de voetbal vereniging Heino te vinden.

Peter Dwars wordt de nieuwe trainer van het derde. Peter is 36 en woont in Zwolle. Hij woont daar samen met zijn vriendin en twee kinderen in de leeftijd 2 en 4. In zijn jeugd heeft Peter bij FC Twente gevoetbald en zelfs Jong Oranje gehaald. Helaas moest Peter noodgedwongen al vroeg stoppen door blessureleed. Daarna heeft Peter in allerlei landen gewoond en gewerkt. Sinds enkele jaren heeft hij zich gesetteld Zwolle. Peter is assistent-trainer geweest bij Berkum en WVF, daarnaast heeft hij bij WVF ook kortstondig het derde elftal getraind. Peter ziet voor komend seizoen de uitdaging om als opleidingstrainer bij het derde aan de slag te gaan

Met Kelvin Bonhof heeft de vv Heino ook voor volgend seizoen een nieuwe trainer voor de A1. Kelvin is 24 jaar en een op en top Heino man! Hij is inmiddels al 7 jaar trainer van de vv Heino waarvan de laatste 3 jaar onze C1. Kelvin heeft ambitie en dit is een perfecte stap voor hem in zijn trainers loopbaan.

V.V. Heino is blij met deze regen aan nieuwe trainers, het eerste elftal was al eerder afgerond met de huidige trainer Marc lobbert.
Hiermee zijn de selectie teams tot en met de A1 voor volgend jaar voorzien trainers.