1 juli 2019 Lees Meer →

Nieuwe koers; meer focus en liefhebberij

Sinds 2013 ben ik gestart met SallandVoetbal.nl. Dit uit pure liefhebberij voor het voetbal in Salland. Ik geloof dat er tig mooie verhalen, items en verslagen vallen te maken die het voetbal in Salland in zich heeft.

Inmiddels is het 2019 en maak ik een aanpassing in het hetgeen waar SallandVoetbal.nl voor staat. Belangrijkste verandering zit hem in het (aantal) te volgen clubs en de artikelen die gemaakt worden. Weet dat ik deze website helemaal alleen maak, onderhoud en voorzie. Dit is een keuze. Deze keuze heeft me ook doen nadenken over welke koers te varen de komende jaren. ‘Waar krijg ik energie van?’

Vanaf heden maak ik het aantal clubs die ik volg minder. Zo neem ik afscheid van het volgen van PEC Zwolle en GA Eagles. Ook van het volgen van de amateurclubs ASC’62, Nieuwleusen, OZC Ommen, SV Dalfsen, VV Hoonhorst, OVC’21, USV en Lettele neem ik afscheid. Inderdaad tien clubs minder te volgen, dat is nogal wat. Van enkele clubs werd ik zeer goed onderhouden van nieuws, waarvoor dank!

Met de 15 clubs die overblijven wil ik meer energie leggen in het ‘oppakken’ van de items, foto’s en wedstrijdverslagen. Komende weken worden door mij gebruikt om de site op deze koerswijziging aan te passen.

Geniet van de zomerstop, met een frisse blik op het komende seizoen,

Tom Vastenavond
(Eigenaar SallandVoetbal)