Op zaterdagochtend 12 mei heeft Phillipe Merle, een van de spelers van het G-team, met een schot door rood/wit-papier in de deuropening de nieuwe kleedkamers officieel geopend. Dit gebeurde in bijzijn van een grote groep bouwvrijwilligers, gedeputeerde Bert Boerman van de provincie Overijssel, wethouder Ans Otterloo van de gemeente Olst-Wijhe en Willemien Schoneveld van Rabobank Salland. Ook waren er leden en sponsoren aanwezig. Daarvoor hebben de genodigde de tweede helft van de competitiewedstrijd van het G-team bekeken.

Voor de openingshandeling heeft voorzitter Martin Westerbeek de aanwezigen toegesproken. Hij ging daarbij in op de belang van de samenwerking en het tonen van maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging Wijhe’92. Hij was blij dat door bijdragen van de provincie, de gemeente, de Rabobank maar ook de opbrengst van de Superloterij de uitbreiding mogelijk is geworden. In hun toespraken prezen zowel gedeputeerde Boerman als wethouder Otterloo Wijhe’92 voor haar rol in de Wijhese samenleving.

Na de opening werden de nieuwe kleedkamers bekeken en werd uitleg gegeven aan de officiële genodigden. De ochtend werd afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine van Wijhe’92.
Het bestuur kan terugzien op een geslaagd project en de voetballers en handballers kunnen nu fijn gebruik maken van de nieuwe kleedkamers.

foto: Wethouder Ans Otterloo tijdens haar toespraak