Gemak en besparing voor elke autobezitter met nieuw onderhoudsplan van Bosch Car Service Heino en Raalte

Met het gloednieuwe Onderhoudsplan(www.autoenonderhoud.nl) van Bosch Car Service Heino en Raalte weten autobezitters zeker dat hun wagen altijd in topconditie verkeert, tegen een vaste prijs per maand. En hiermee bespaar je ook nog eens tot wel driehonderd euro per jaar op APK, grote beurt en pechhulp.

Met het Onderhoudsplan(www.autoenonderhoud.nl) is het onderhoud en de APK-keuring van de auto altijd geregeld. Alles gebeurt volgens fabrieksopgave zoals het onderhoudsboekje het voorschrijft. Je hoeft het zelf niet in de gaten te houden, Bosch Car Service Heino of Raalte belt even als het tijd is voor onderhoud of APK. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Je betaalt dus gespreid, in plaats van in één keer een fors bedrag.

Voordeel

Het Onderhoudscontract is een uitkomst voor elke autobezitter. Hiervoor betaal je bij vijftienduizend kilometer per jaar slechts 17,50 per maand. Rij je meer dan wordt dit bedrag aangepast. Dit biedt aanzienlijk voordeel ten opzichte van ‘los’ onderhoud, apk en pechhulp, een besparing die oploopt tot honderden euro’s per jaar.

Gratis

Het Onderhoudsplan(www.autoenonderhoud.nl) biedt perfect onderhoud voor elk type auto, van jong tot oud, van groot tot klein en zowel bedrijfsauto als personenwagen. Wie een onderhoudsplan afsluit krijgt gratis vervangend vervoer, haal- en brengservice en tussentijdse vervanging van buitenverlichting aan de auto. Ook voor een zomer- of wintercheck en het tussentijds bijvullen van olie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof.

Onderhoud

Het Onderhoudsplan(www.autoenonderhoud.nl) omvat alle onderhoud volgens fabrieksopgave, inclusief groot onderhoud, klein onderhoud, APK-keuring, roetmeting en 4-gastest, vervanging van filters en bougies, tijdige controle van alle door de fabrikant aangegeven punten – zoals remmen, ophanging, motor, elektronica – bij de juiste kilometerstand. Voor alle reparaties die niet onder het abonnement vallen, geldt wel de garantie dat het tarief van Bosch Car Service Heino en Raalte minimaal twintig procent onder dat van een dealer ligt.