Nieuw Heeten-trainer Sneller over La Premiere-uit: ‘Vraagtekens’

Zondag 22 februari staat het duel tussen La Premiere en Nieuw Heeten op het programma. ‘Het is nog een vraagteken of ik daar naartoe ga. Er is een afspraak waar La Premiere tot op heden nog geen gehoor aan heeft gegeven. Het is daarin vijf voor twaalf’, laat Nieuw Heeten-trainer Sneller (foto) weten. 

Na alle onsmakelijkheden en ophef rondom het uit de hand gelopen duel in 5A tussen Nieuw Heeten en La Premiere op 5 oktober deed de tuchtcommissie onlangs uitspraak. Naast een geldboete kreeg La Premiere vijf punten in mindering, Nieuw Heeten kreeg één punt in mindering.

Bij de uitspraak van de tuchtcommissie werd ook gesproken over het duel van 22 februari in Almelo. ‘Daarin werd afgesproken dat het bestuur van La Premiere contact op zou nemen met ons bestuur. De veiligheid van spelers, begeleiding en onze aanhang moet hierin gewaarborgd worden door hen. Tot op heden hebben wij nog niets gehoord. Ik heb vraagtekens, zeker als men de veiligheid niet kan garanderen, of ik daar wel naar toe wil gaan’, reageert de Nieuw Heeten-trainer.

Sneller was zelf één van degenen die het na afloop moest ontgelden.