Nieuw Heeten is toe aan eerste overwinning van het seizoen

Het gevoel over gespeelde wedstrijden hoeft niet altijd overeen te komen met het aantal punten dat een ploeg vergaard. Dit geldt zeker voor de voetballers van Nieuw Heeten. Trainer Jan Post is positief over zijn ploeg ondanks dat de ploeg dit seizoen nog geen officiële wedstrijd heeft gewonnen: ‘We hadden met vier punten meer bovenin de middenmoot kunnen staan’.

Nieuw Heeten was afgelopen weekend vrij. ‘We hebben sinds 6 augustus intensief getraind, de groep verdiende een weekendje vrij’, vertelt Nieuw Heeten-oefenmeester Post. ‘Na de 3-1 nederlaag bij Sportlust Vroomshoop twee weken geleden, baalde ik uiteraard wel even. Je wilt graag winnen en zeker als het je oude cluppie is. De drie wedstrijden daarvoor speelden we driemaal gelijk. Ik vond dat we zeker tegen SDOL en Wesepe ook meer hadden kunnen halen dan één puntje en dan sta je uiteraard iets anders in de stand dan dit moment’, licht Post toe.

Bij Mariënheem pakten ze afgelopen zondag een lekkere 1-4 overwinning in en tegen Vilsteren. De ploeg van trainer Sander Brinkman stijgt na twee overwinningen op rij naar de vierde plek in 5I.

Vorig seizoen eindigde de onderlinge duels tussen Mariënheem en Nieuw Heeten in 1-1 en 0-0. Kan Nieuw Heeten zondag zijn eerste overwinning van het seizoen pakken of zet Mariënheem een serie van drie gewonnen wedstrijden neer?

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Oude Wolcherink.

Mariënheem-Nieuw Heeten, zondag 13 oktober aanvang 14.00u.

Overige wedstrijden 5e klasse I op zondag 13 oktober:
SDOL-Raalte
SP Vroomshoop-SP Deventer
Ulu Spor-Go Ahead Deventer
Wesepe-Vilsteren 

 

Foto: Wedstrijd Nieuw Heeten-Mariënheem (1-1) op 23 september 2012 (Henk Klein Koerkamp www.svmarienheem.nl)