Nieuw Heeten en La Premiere delen onvriendelijk punt

In 5A stond zondag het duel tussen Nieuw Heeten en La Premiere op het programma. Het onvriendelijke duel eindigde in 1-1, maar het duurde lang voordat de rust op het Sportpark in Nieuw Heeten terugkeerde na een ‘verhit’ potje voetbal.

Nieuw-Heeten trainer Harold Sneller wil het liever over het voetballende gedeelte van zijn ploeg hebben. ‘We hebben heel aardig gespeeld. La Premiere zette ons vroeg onder druk. Wij hebben daar heel aardig onderuit gevoetbald. Na een dik kwartier spelen scoort Ronnie Schiphorst uit een vrije trap de 1-0. Vervolgens krijgen zij nog voor rust een discutabele penalty waardoor het gelijk werd.’

In het tweede bedrijf moest Nieuw-Heeten verder met tien man na een rode kaart (2x geel). Kaarten die ook gegeven hadden kunnen worden voor spelers van La Premiere, maar die bleven uit. Het duel tussen Nieuw Heeten en La Premiere eindigde binnen en buiten de lijnen in ‘onvriendelijkheden’. Aangezien we niet aanwezig waren bij het duel laten we het hierbij omtrent de berichtgeving over de ‘onsmakelijkheden’.

Komende zondag speelt Nieuw Heeten de uitwedstrijd tegen Hoonhorst.