Nederlands Techniek Kampioenschap bij Rohda Raalte

Het sportpark van Rohda Raalte is op 25 oktober het onderkomen van het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal. Het Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal is gebaseerd op de visie van René Meulensteen en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. 

Door middel van zijn unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen halen. De visie is om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal door coördinatie en voetenwerk, vervolgens aanleren om de 1 tegen 1 situatie te domineren middels diverse technische bewegingen om zo het verschil te creëren in de wedstrijd.

Dit heeft René Meulensteen ook jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later bij het eerste elftal onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn trainingen en aanpak ‘to become a better and bigger player’.De dag is in het bijzonder gericht op de jeugd. De kinderen gaan de dag beleven met het aanleren en toepassen van techniekoefeningen in afwisselende oefenvormen, spel- en partijvormen zoals die ook worden toegepast in de Jeugd Academy van Manchester United. Het is zeker een toegevoegde waarde voor jeugdspelers van alle niveaus, maar ook voor jeugdtrainers die kennis maken met deze unieke visie.

Het NTK vindt plaats op vrijdag 25 oktober 2013 op het sportcomplex Tijenraan van Rohda Raalte te Raalte. Aanvang 10.00 uur.

Inschrijven kan via www.moves-skills.nl Kosten voor deze dag bedragen 40 euro.