Rohda Raalte laat MSC in slotminuten ontsnappen (2-1)

Ondanks de domper van vorige week in het bekertoernooi, waarin Rohda door strafschoppen werd uitgeschakeld door derdeklasser FC Suryoye, hadden de Raaltenaren nog steeds de goede serie in de competitie op hun naam staan. Na drie overwinningen in de Hoofdklasse C werd er echter vandaag in de slotminuten van MSC uit Meppel verloren (2-1). 

De openingsfase was voor de thuisploeg. De Meppelers wisten echter het net achter Rohda-doelman Tepperik nog niet te vinden. In de fase daarna was het Benne Sparrenberg die voor de 1-0 tekende in de 37e minuut. Dit was tevens de ruststand, al moest doelman Tepperik nog een keer handelend optreden om de 2-0 voor de thee te voorkomen.

De tweede helft was goed drie minuten bezig toen Lars Kamperman Leferink (foto) de rood-gelen weer op een gelijke stand zette (1-1). Daarna was Rohda Raalte beter, maar verzuimde men de score in een voorsprong om te zetten. Zo schoot verdediger Zwollo maar net over, raakte Rick Vleems de paal en schoot Boeloerditti op MSC-doelman Holterman.

Alex Zomer schoot de Meppelers uiteindelijk naar de 2-1 overwinning één minuut voor tijd. Een zure nederlaag voor de Raaltenaren, die nu met 23 punten uit 17 duels op de 8e plaats staan.

Komende zondag speelt Rohda Raalte thuis tegen Hoogeveen.