‘Mixed feelings’ na gelijkspel Heino in Bemmel

In 1E speelde Heino zondagmiddag met 1-1 gelijk in en tegen Bemmel. Een uitslag waarmee ‘mixed feelings’ werden opgeroepen. Er werden kansen gecreëerd door de groen-witten, maar Bemmel miste na de 1-1 ook een strafschop.

Behoudens de beginfase stond de ploeg van trainer Marc Lobbert prima georganiseerd en gaf men de thuisploeg nauwelijks kans om uit te halen op het doel. De grootste kans was voor de Heinoërs in de persoon van Robin Gerritsen. Hij raakte de bal niet ‘vol’, waardoor deze van de doellijn kon worden gehaald.

De tweede helft ging het spel meer over en weer. De gasten wisten als eerste te scoren. Robin Gerritsen ontsnapte aan de aandacht van de Bemmel-defensie, lobte de bal over de uitgekomen doelman Hafkenscheid en dribbelde de bal in het doel (0-1).

Bemmel kwam terug in het duel toen na een corner Hamdi Tasci bij de tweede paal de bal vrij kon inkoppen. De bal was volgens leidsman Timmer de doellijn net gepasseerd (1-1). Deze zelfde Timmer zag niet veel later een handsbal in de Heino-defensie waardoor Bemmel de mogelijkheid kreeg om op voorsprong te komen. Reijmers faalde echter van elf meter, hij raakte de paal. Beide ploegen kregen nog kleine mogelijkheden tot een driepunter, maar moesten het uiteindelijk doen met een 1-1 stand.

Door het gelijkspel heeft Heino 30 punten uit 23 duels. Komende zondag ontmoet men thuis Alverna dat, mochten de resultaten meezitten, kampioen kan worden.