Op zaterdag 21 april 2012 vindt opnieuw een gezamenlijk concert plaats van Muziekvereniging Ons Genoegen en Popkoor SVP. In april 2011 vond voor de eerste keer het concert  Mix & Match plaats. Dit was een groot succes, veel mensen konden geen kaartje meer krijgen. Daarom Mix & Match 2012! Nog groter van opzet dan vorig jaar. Beide verenigingen gaan weer mixen, zal het weer matchen ?
Onder leiding van de dirigenten Jan Jager (Ons genoegen) en Juliette Dumoré (SVP) kunt u kijken en luisteren naar een gevarieerd programma. Ingetogen, maar ook uitbundig. Klassiek maar ook Pop. Luisterliedjes maar ook meezingnummers. Nick en Simon, maar ook Abba.  Ruim honderd mensen doen mee aan dit concert in sporthal Hoogerheyne te Heino.

Het programma begint om 20.00 uur. De zaal is geopend om 19.30 uur. Er vindt een verloting plaats met mooie prijzen. 
De voorverkoop start op maandag 2 april 2012 bij de Smulbaai in Heino. Ook kunnen kaarten besteld worden via boxebeldvermeulen@hetnet.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,50, aan de kassa  €9,50. Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 2,50 (zowel in de voorverkoop als aan de kassa). 
Voor meer informatie: Paulien Boxebeld (Popkoor SVP), boxebeldvermeulen@hetnet.nl, tel 391108 en Mirjam Offenberg (Ons Genoegen), ha.holtkuile@hetnet.nl  394696. 
.

De vorige keer moesten we veel mensen teleurstellen, in 2012 breiden we de zaal uit. Wees er snel bij!