Een stage bij Heracles Almelo liep enkele weken geleden op niets uit, maar nu heeft de 23-jarige Cendrino Misidjan wel ‘beet’. De linksback, afkomstig van Almere City, tekent na een stageweek in Deventer voor één seizoen bij GA Eagles met een optie voor nog een seizoen.

Misidjan, is van Surinaamse bloede en linksback van beroep. Een positie waar men in Deventer nog wel de nodige concurrentie wil zien. Met de aangetrokken Michel Gerritsen Mulkes (Excelsior’31), Rico Wolven (SC Veendam) en de al aanwezige Khalid Karami (speelt bij voorkeur rechtsback), heeft trainer Ten Hag met de komst van Misidjan nu vier keuzes voor de linksback-positie.

GA Eagles deed Misidjan na een stage het voorstel om voor twee seizoenen te tekeken. Op verzoek van de speler zelf is dit één seizoen, met een optie tot nog één seizoen geworden.

De in Paramaribo geboren verdediger speelde eerder voor RKC (jeugd), Telstar, FC Omniworld, FC Oss en Almere City. Bij die laatste club tekende Misidjan in 2011 een tweejarig contract, maar mag na één seizoen transfervrij vertrekken uit Almere. Een opmerkelijk stap om bij een lager aangeschreven club (Almere City) transfervrij weg te mogen, om een stapje omhoog te kunnen maken. Voor Misidjan wordt het in ieder geval tijd voor één ding: een seizoen lang schitteren!

De wedstrijden die Misidjan tot nu toe speelde in het betaalde voetbal:

seizoen club wedstrijden doelpunten competitie
2007/08 Stormvogels Telstar 3 0 Eerste divisie
2008/09 Stormvogels Telstar 10 0 Eerste divisie
2009/10 FC Omniworld 1 0 Eerste divisie
2011/12 Almere City FC 18 0 Eerste divisie