Middenmoot 4H: Haarle wint, Dalfsen verliest in Bathmen

In 4H waren er wisselende resultaten voor Haarle en Dalfsen. Beide ploegen lijken het seizoen rustig te kunnen ‘uitvoetballen’, tenzij er nog spectaculaire dingen gebeuren in de strijd om de derde periodetitel. Haarle won zondag thuis van Koninklijke UD (3-2). Bij ABS verloor Dalfsen met 2-0.

Haarle dacht zondag vlak voor rust met een goed gevoel richting de thee te gaan. Arnon Zwijnenberg had immers de ploeg van trainer Richard Smit op een 1-0 voorsprong gezet, na een prima aanval. Furkam Kazci kon echter de gasten uit Deventer nog op 1-1 zetten in de eerste helft.

Na rust benutte Zwijnenberg een kwartier voor tijd een strafschop, na een overtreding die op hem zelf werd gemaakt (2-1). Erik Westendorp maakte niet veel later 3-1 namens de thuisploeg. UD kwam nog even terug, tien minuten voor tijd, door een goal van Damon ten Have (3-2). Het was echter te weinig om de Haarlenaren van de overwinning af te houden.

ABS tegen Dalfsen was een wedstrijd waar de goals in de eerste helft vielen te noteren. Spijtig genoeg voor Dalfsen, dat bezig was aan een goede serie, vielen deze doelpunten voor de thuisploeg. Stegink (1-0) en Van Es (2-0) brachten kort achter elkaar halverwege de eerste speelhelft de nummer twee in 4H de overwinning.

Haarle heeft door de winst 31 punten uit 18 duels en staat op een zesde plaats. Dalfsen heeft 21 punten uit evenveel duels. Komende zondag is het Dalfsen-Kon. UD en ABS-Haarle.