Michel Steggink nieuwe trainer Heino

Heino heeft een opvolger gevonden voor huidige hoofdtrainer Marc Lobbert. Volgend seizoen is Michel Steggink (foto, midden) de nieuwe oefenmeester van de Eerste-klasser. Steggink kent als speler van HSC’21 en HHC Hardenberg een glansrijke carrière met de nodige prijzen. De Hengeloër behaalt dit seizoen zijn trainersdiploma TC 1 en is momenteel assistent-trainer van Topklasser HHC Hardenberg.

Steggink groeide op als speler van BWO in zijn huidige woonplaats Hengelo, vertrok vervolgens naar HSC’21 en werd onder andere algeheel amateurkampioen in 1999. Op zoek naar een nieuwe uitdaging vertrok de voorstopper naar HHC Hardenberg om met die club voor het eerst in de historie de Hoofdklasse-titel binnen te slepen (2007).

De huidige assistent-trainer van HHC werkte sinds de zomer van 2012 samen met Ted Verdonkschot en huidige hoofdtrainer Marcel Groninger. Eerder trainde Steggink de A1 van ATC’65.

‘Zowel Michel, als wij hadden meerdere opties. Toch hadden we vanaf het eerste gesprek een heel goed gevoel bij hem. Michel is ambitieus, werkt ook onder andere met de VCT-trainingsmethodiek en riep ook bij de spelers het juiste gevoel op’, laat Mark Bruggink namens de technische commissie van vv Heino weten.

Foto: www.hhc-hardenberg.nl