Meld je aan! Zomer Voetbaldagen in Dalfsen en Zwolle

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Ben jij geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2008? Dan is het vanaf nu weer mogelijk je in te schrijven voor de Voetbaldagen van 2015. Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de Voetbaldagen 2015. Schrijf je nu in voor de Voetbaldagen 2015 in Dalfsen, Zwolle, of Nunspeet.

Programma

Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue, een bal en een certificaat met de groepsfoto.

Dalfsen: Maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus 2015

Zwolle: Maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus 2015

Nunspeet: Maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus 2015

(Let op! Nunspeet valt onder een andere regio)

Inschrijven

Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert, dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. We vragen hiervoor begrip en adviseren om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt. Daarnaast maakt de betaling de inschrijving definitief. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Kijk voor info en inschrijvingen op: www.projectsports.nl

Relatiecode is verplicht!

Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode (=KNVB lidnummer) verplicht.. Jongens en meisjes, die lid zijn van een voetbalvereniging, kunnen deze code op hun spelerspas vinden. Degenen die (nog) geen spelerspas hebben moeten hun relatiecode bij de ledenadministratie van hun vereniging opvragen. Jongens en meisjes die geen lid zijn van een voetbalvereniging, wordt verzocht voorafgaand aan de inschrijving contact op te nemen met Robin Koggel, via info@projectsports.nl

Locaties & kosten

Het deelnamebedrag voor de editie 2015 (3-daagse) bedraagt € 97,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue, een bal en een certificaat met groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen!

Locatie Zwolle
Accommodatie ‘De Vegtlust’
Boerendanserdijk 55
8024 AE Zwolle
Data: Maandag 10, Dinsdag 11 en Woensdag 12 augustus 2015

Locatie Dalfsen
Accommodatie ‘Gerner’
Haersolteweg 10
722 SE Dalfsen
Data: Maandag 10, Dinsdag 11 en Woensdag 12 augustus 2015

Locatie Nunspeet
Accommodatie ‘De Wiltsangh’
Sportlaan 1
8072 CA Nunspeet
Data: Maandag 17, Dinsdag 18 en Woensdag 19 augustus 2015

A2verstuurvariant kopie