Aan de start van de voorjaarscompetitie presenteerden de meiden van Wijhe92-B1 hun nieuwe trainingspakken bij de eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse. De meiden van B1 zijn bij aanvang van de voorjaarscompetitie gepromoveerd naar de hoofdklasse. Voor deze prestatie kregen zij nieuwe trainingspakken aangeboden door hun sponsoren, Loonbedrijf Gubbels BV uit Olst en Marsman Trailerbouw van Erik van Wijnen uit Wijhe.

‘Beide sponsoren zijn trouwe supporters van de meiden B1 en staan dan ook iedere thuiswedstrijd langs de lijn op het gemeentelijk sportpark van Wijhe’92, aldus de staf van Wijhe 92’.

Wijhe’92: ‘Om de sponsoren voor deze gift te bedanken wonnen ze de eerste competitiewedstrijd in de hoofdklasse met 6-3 van DVV uit Duiven. De meiden C1 van Wijhe’92 voetballen ook in de hoofdklasse en ook zij wonnen hun eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie.

Nieuwe leden gezocht

‘Speciaal bij deze teams maar ook in andere teams kunnen we nog meiden gebruiken. Dus lijkt het je leuk om te voetballen dan kun je voor informatie contact opnemen met Carla Verheyen (tel. 06-37455871) of kom een keer kijken bij de training op maandag en woensdag vanaf 19.00 uur.’