Het terrein van SV Raalte staat het komende weekend in het teken van een groot meisjes- en vrouwenvoetbaltoernooi. Zaterdag 8 juni zijn de meisjes aan de beurt, zondag 9 juni de dames.

 

Zaterdagochtend om 9.15 uur begint het toernooi voor de C-jeugd. Verschillende teams uit de wijde regio doen mee. ’s Middags vanaf 12.30 uur zijn de B-meiden aan de beurt. Deelnemende teams naast Raalte zijn onder andere: BWO, Hardenberg ‘85, HHC, DZC ‘68, Wijhe ‘92, Rossum, de Hoven, TVC, Enter, Eilermark en PH uit Almelo.

Op zondag 9 juni zullen de vrouwen hun jaarlijks toernooi spelen. De wedstrijden starten om 10.00 uur. SV Raalte doet die dag met twee teams mee. Andere verenigingen die deelnemen zijn WVF, Manderveen, Brummen en NEO.

Via dit jaarlijks evenement laat SV Raalte zien dat zij het meisjes- en vrouwenvoetbal serieus aanpakt. Binnen de vereniging is deze tak van sport al vele jaren zeer actief en volledig geïntegreerd. Ook de accommodatie, uitbouw kleedkamers, is prima ingesteld op de meisjes- en vrouwenteams.

Weekblad van Salland, juni 2013