Robin van der Meer langer bij GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft de overeenkomst met Robin van der Meer (foto, rechts) opengebroken en met één jaar verlengd. De 21-jarige verdediger, die nog een verbintenis had voor een jaar, staat nu tot de zomer van 2018 onder contract in Deventer.

“Vanzelfsprekend zijn we blij dat we een talent als Robin langer aan ons gebonden hebben”, zegt technisch manager Dennis Bekking. “Er was veel interesse voor hem, zowel van Nederlandse clubs als van clubs uit het buitenland. Go Ahead Eagles is blij dat Robin onze club én de Eredivisie als het juiste platform ziet om zichzelf verder te ontwikkelen.”

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Go Ahead Eagles en speel er met heel veel plezier”, zegt Robin van der Meer. “De supporters, de clubmensen, het voelt voor mij als een warm nest. Er was genoeg animo van andere clubs, maar ik heb het afgelopen seizoen heel veel gespeeld bij Go Ahead Eagles en wil graag eerst met de club op het hoogste niveau spelen. Na goed overleg met mijn familie, vriendin en de technische staf van Go Ahead Eagles heb ik daarom de keus gemaakt om mijn contract te verlengen en met de club het avontuur in de Eredivisie aan te gaan.”

Go Ahead Eagles nam Robin van der Meer, die in het verleden voor diverse nationale jeugdelftallen speelde, in de zomer van 2014 over van ADO Den Haag. Afgelopen seizoen maakte de in Voorburg geboren verdediger op 24 augustus 2015 zijn debuut als profvoetballer tijdens het uitduel tegen FC Den Bosch (2-4 zege). In totaal kwam Van der Meer in de afgelopen jaargang tot 26 competitiewedstrijden voor Go Ahead Eagles.

Zie ook ons overzicht huidige status van de contracten van alle GA Eagles-spelers.

Foto: OrangePictures /Tekst: www.ga-eagles.nl