Van Der Meer van GA Eagles naar FC Utrecht

Go Ahead Eagles en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de afkoopsom van Robin van der Meer (21). De verdediger tekent bij de Domstedelingen een contract voor vier jaar.

“Ik kan Go Ahead Eagles alleen maar heel dankbaar zijn”, vertelt Robin van der Meer op GA-Eagles.nl, die twee jaar geleden overkwam van de A1 van ADO Den Haag. “Sindsdien heb ik in Deventer veel stappen gezet als speler. Ik heb erg veel geleerd van mijn medespelers en de stafleden, te weten Dennis Demmers, Hans de Koning, Harry Decheiver en Michel Boerebach. Met laatstgenoemde had ik een speciale band. We hebben dezelfde humor en Mies was altijd erg eerlijk en direct tegen me. Dat heeft mij ontzettend geholpen in mijn ontwikkeling.”

Technisch manager Dennis Bekking over de transfer: “We hebben voor Go Ahead Eagles een erg mooie deal kunnen sluiten. Bovendien vormt deze overgang opnieuw een bevestiging dat Go Ahead Eagles een ideaal platform is voor jonge spelers om zich verder te ontwikkelen. We gunnen Robin deze mooie stap en wensen hem succes bij FC Utrecht.”

Bron: www.ga-eagles.nl / Foto: Johan Wolff