Master of The Ball in de herfstvakantie bij Kon. UD en SP Lochem

In de herfstvakantie 2015 organiseert de Twentsche voetbalschool in samenwerking met Kon. UD en Sportclub Lochem de Master of the Ball voetbaldag. De Twentsche voetbalschool is de grootste onafhankelijke voetbalschool van Nederland en biedt kinderen op deze dag onder andere de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste inzichten en trainingen op het gebied van techniektraining in het huidige jeugdvoetbal.

De dag zal bestaan uit 3 trainingsblokken van 50 minuten met diverse onderwerpen. Er zal worden getraind met diverse soorten ballen in trainingen en in verschillende wedstrijdvormen. Daarnaast zal deze activiteit bestaan uit een deel wedstrijden spelen met teams. Bovenal beleven kinderen een leuke voetbalactiviteiten en zijn er ook scouts aanwezig.

Het Master of the ball programma wordt in 10 regio’s in Oost-Nederland en in Duitsland gehouden. De winnaars en kinderen die worden opgenomen in de talentenpool ,worden geplaatst voor de finale in juni 2016.

In de regio Deventer en Salland wordt deze Master of the Ball gehouden op woensdag 21 oktober in Deventer (Kon. UD) en donderdag 22 oktober in Lochem.

Deze geheel verzorgde dag is voor iedere jongen en meisje uit de hele regio toegankelijk. Deelnemende kinderen krijgen een compleet verzorgde voetbalactiviteit aangeboden met een unieke voetbalkoffer met inhoud. Daarnaast zijn er diverse prijzen te winnen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Flyer UD Master of the Ball

Verdere informatie en inschrijven: twentschevoetbalschool.nl