Vanuit de eigen opleiding van Rohda Raalte schuift Martijn de Vogel, 33 jaar en in het bezit van TC 2, door als trainer naar de 2e selectie. Martijn is een echte Rohda man die in alle jeugdteams en in de 1e, 2e en 3e selectie heeft gevoetbald.

Ook als trainer heeft hij inmiddels al veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleiding van Rohda Raalte. Zo is hij meerdere jaren trainer geweest van C1, B1 en A1. Rohda ziet in Martijn een talentvolle opleidingstrainer, die in staat is de jonge 2e selectie beter te maken.

Als opvolger van Martijn bij de A1 heeft Rohda Raalte voor het nieuwe seizoen Daan Koerhuis (29 jaar) gecontracteerd. Daan is in Salland bekend met zijn voetbalacademie in Wijhe. Daarnaast voetbalt Daan dit jaar in het 1e van vv Broekland. Daan is werkzaam als sportdocent bij het Carmel College Salland, hij is in het bezit van het diploma TC2. Als jeugdtrainer heeft Daan ervaring opgedaan bij de Baronie C1 en B1 en bij GA Eagles C1.

Met het vastleggen van deze trainers onderstreept Rohda het beleid van de club, dat er op gericht is om de talentvolle jeugdspelers een zo goed mogelijke opleiding te bieden.

bron: Rohda Raalte