Marsman verlengt contract bij FC Twente tot medio 2017

Nick Marsman (23) heeft zijn contract bij FC Twente verlengd. Zijn nieuwe contract bindt hem nu tot de zomer van 2017 aan de Enschedese club.

Marsman begon zijn voetballoopbaan bij de amateurs van Rohda Raalte. In 2003 maakte hij de overstap naar de FC Twente Voetbalacademie en daarna doorliep hij de gehele jeugdopleiding van de Enschedese club. In 2009 kwam Marsman bij de selectie van Jong FC Twente. De doelman debuteerde in het seizoen 2011/2012 in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk in de hoofdmacht van FC Twente. Vorig jaar stond Marsman onder de lat bij Go Ahead Eagles, waarmee hij via de play-offs promotie afdwong naar de Eredivisie. Aan het begin van het huidige seizoen keerde Marsman terug bij FC Twente.

Nick Marsman: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij FC Twente. Toen ik deze zomer terugkeerde bij de club waar ik als twaalfjarig spelertje binnenkwam, hoopte ik mezelf in de basis van het eerste elftal te spelen. Dat is gelukt. Ik ben verheugd met het vertrouwen dat FC Twente in mij heeft en ik hoop deze lijn natuurlijk door te zetten.”

Trainer/Coach Michel Jansen: “We zijn zeer verheugd dat Nick een nieuw contract heeft getekend bij FC Twente en dat hij langer aan de club verbonden is. Nick heeft de gehele Voetbalacademie van FC Twente doorlopen en na een goede en leerzame verhuurperiode bij Go Ahead Eagles is het mooi om te zien dat hij dit seizoen als jonge talentvolle doelman een sterke ontwikkeling doormaakt.”

Bron en foto: www.fctwente.nl