Mariënheem-trainer Sander Brinkman was na afloop tevreden met een gelijkspel (2-2): ‘Met de jongens die er stonden hebben we het maximale resultaat gehaald.’ Mariënheem kampt namelijk met een vijftal blessures, waardoor het elftal vandaag onder andere gebruik moest maken van jongens uit het tweede elftal. Desondanks hielden de oranje-zwarten een punt over aan de ontmoeting met Sportlust Vroomshoop.

‘Vroomshoop was vandaag niet de ploeg die ik uit het verleden kende. Men wilde vandaag voetballen over de grond en hadden een paar goede spelers in het veld staan. We waren gehavend met vijf blessures maar konden via Jesper Vloedgraven op voorsprong komen. Vervolgens kwam Sportlust Vroomshoop net voor rust op 1-1 en maakten ze in de zeventigste minuut 1-2’, blikt Brinkman terug.

De oefenmeester uit Luttenberg, die hoopt volgende week in ieder geval drie van de vijf geblesseerden er weer bij te hebben, zag gelukkig Niels van Schooten vlak voor tijd de gelijkmaker binnen werken (2-2). ‘Volgende week spelen we uit tegen Go Ahead Deventer, met enkele jongens weer terug moeten we die kunnen winnen. Ons doel, een top vijf klassering, is dan zeker mogelijk’, eindigt Brinkman optimistisch.