Mariënheem lijkt in 72 uur kans op promotie te vergeven

Afgelopen donderdag verloor Mariënheem in Hoonhorst het beslissingsduel van USV (2-1). Door de nederlaag werd de ploeg van trainer Sander Brinkman aangewezen op de reguliere nacompetitie. Zondag startte het eerste van een tweeluik tegen De Lutte. Opnieuw werd er verloren (0-2) waardoor de blik op de vierde klasse erg ‘wazig’ wordt.

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie in 5A stond Mariënheem gedeeld aan kop, maar ging de titel uiteindelijk naar Heracles. Als gedeeld nummer twee volgde een beslissingswedstrijd afgelopen donderdag, ook dat glipte door de vingers (USV, 2-1).

In twee wedstrijden tegen De Lutte, de nummer vier van 5B, kan alsnog een ticket voor de vierde klasse behaald worden. Het eerste duel eindigde zondag in 0-2. Een eindstand die na een kwartier spelen al op het bord stond. Jeroen Nijhuis en Thijs Kempers zorgden voor de doelpunten voor de ploeg uit het grensdorp.

Komende maandag op 2e pinksterdag heeft Mariënheem nog een kans, maar is de opdracht erg lastig geworden. Kan Mariënheem deze 0-2 achterstand nog goedmaken?

Foto: Twitter SV De Lutte

SallandClubactie-button

Kampioen of juichmoment? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!