Mariënheem en USV in evenwicht (2-2)

Na een 0-0 ruststand bleven ook na afloop van de wedstrijd Mariënheem en USV in evenwicht. In het tweede bedrijf werd er echter wel viermaal gescoord. De laatste treffer van USV viel diep in blessuretijd, waardoor niet nummer twee Mariënheem goede zaken deed in 5I, maar koploper SV Raalte (dat zelf vrij was).

Mariënheem, de ploeg van trainer Sander Brinkman, kwam in het thuisduel tweemaal op voorsprong. Niels van Schooten (1-0) en Bas Alferink (2-1) hadden het vizier namens de oranje-zwarten in de tweede helft op scherp staan. USV kwam tweemaal terug in de wedstrijd, eenmaal was het Rick Timmerman die een prima voorzet tot doelpunt promoveerden (1-1). En in de blessuretijd was het Niek Hamers die de bal achter Mariënheem-doelman Lorkeers wist te prikken: 2-2 (foto boven).

Voor USV is het puntje uit tegen de nummer twee een prima resultaat. Mariënheem zal teleurgesteld zijn door de late tegentreffer en het puntverlies, want hierdoor wordt het gat (in verliespunten) tot koploper SV Raalte vijf punten. Komende zondag speelt Mariënheem uit tegen Ulu Spor en gaat USV bij Sportclub Deventer op bezoek.

Foto’s: Henk Klein Koerkamp (www.svmarienheem.nl)