Mariënheem wint overtuigend met 4-0 van Wesepe.

Mariënheem – Op het nieuw ingezaaide veld was Mariënheem de meerdere over Wesepe. In de 7e minuur opende Mariënheem de score door Remy Velderman. Het sterk spelende Mariënheem had de overwicht op de tegenstander wat resulteerde in de 7e minuur in een openingstreffer door Remy Velderman: 1-0.  Daarna kwam Marienheem opnieuw tot scoren in de 22e en de 35e minuut door opnieuw Remy Velderman en door een mooie passeeractie van Sander Alferink. De rust werd ingegaan met een 3-0 voorsprong.
In de 2e minuut van de tweede helft kon Mariënheem de wedstrijd definitief beslissen. Na een overtreding op Sietse Koenjer ging de bal op de stip.  Echter Sander Alferink schoot tegen de paal. Niet veel later kreeg Lean Hobert een geweldige kans en ook deze keer ging de bal er niet in. Wesepe kreeg in deze fase van de wedstrijd enkele kansen om terug te komen in de wedstrijd. In de 54e minuut ging de bal op de stip na een rommelig uitverdedigen van Mariënheem. Bij deze actie raakte John Schrijver geblesseerd aan zijn neus en viel geblesseerd uit en werd gewisseld voor Maikel Lorkeers.

Met nu Sietse Koenjer onder de lat mocht Wesepe de penalty nemen. Sietse koos voor de juiste hoek en hield de bal tegen. Mariënheem kreeg nu weer diverse kansen voor de 4-0. Een kopbal tegen de lat door Remy Velderman opnieuw en een mooie stiftbal door Maikel Lorkeers. Pas in de 85e minuut werd de 4-0 gescoord door Ruben Tibben, die in de 65e minuut ingevallen was voor Lean Hoberts. Dit was tevens de einduitslag.

Geel  was er voor Randy Bloeme in de 78e minuut. Met de start van de tweede periode is deze uitslag een goed begin voor Mariënheem.

bron: www.SVMarienheem.nl

foto: Henk Klein Koerkamp