Raalte – Van donderdag 8 maart tot en met zondag 11 maart is het HOFtheater drukbezet met vier voorstellingen van formaat. Twente Plat opent het weekend op donderdag met de voorstelling ’35 jaar’. Margriet Eshuijs opent het weekend op vrijdag met ‘Present…’. Zaterdag zet DI-RECT het theater op zijn kop en POEP! sluit het theaterweekend zondag af met een jeugdvoorstelling.

Margriet Eshuijs
Een concert van Margriet Eshuijs is nooit hetzelfde. In een afwisselend, spannend en zeer muzikaal concert laat Margriet een onbekende kant van zichzelf zien en horen. Onlangs was Margriet Eshuijs te zien in het succesvolle televisieprogramma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Ze vertolkte het inmiddels populaire nummer ‘Daar ben je dan’, welke ook te horen is tijdens de voorstelling ‘Present…’.  Daarnaast zingt Margriet nieuw songmateriaal van haar nieuwe cd ‘The Shadows of your heart’ en een mooie selectie uit de luisterliedjes die Maarten Peters schreef voor o.a. Liesbeth List, Syb van der Ploeg en Rob de Nijs. Kleine verbindende en onderhoudende verhaaltjes maken de voorstelling compleet.

Te zien in het HOFtheater op vrijdag 9 maart om 20.15 uur. Kaarten à € 20,50 zijn verkrijgbaar via de VVV/ANWB in Raalte (0572 35 24 06) of online te bestellen via www.hoftheater.nl.

DI-RECT
Sinds de nieuwe samenstelling van DI-RECT en het album ‘This is who we are’ is alles in vogelvlucht gegaan. De band maakte vele festivalpodia en clubs onveilig met een indrukwekkende liveshow. Zaterdagavond 10 maart is het de beurt aan het HOFtheater. Een avontuur met bekende en nieuwe liedjes, want het tweede album is uit!

Te zien in het HOFtheater op zaterdag 10 maart om 20.15 uur. Er zijn nog slechts enkele kaarten à € 26,- verkrijgbaar, alleen via de VVV/ANWB in Raalte: 0572 35 24 06.

POEP!
Jeugdtheater Het Blauwe Huis komt met de kindervoorstelling ‘POEP!’ naar het HOFtheater. De kindervoorstelling is voor 2 jaar en ouder. Het is een vrolijke voorstelling vol dieren en dierenpoep. Een mol bezoekt alle dieren, want hij zit met één grote vraag: ‘Wie heeft er op zijn kop gepoept?’

Te zien in het HOFtheater op zondag 11 maart om 11.00 uur en 15.00 uur. Er is een wachtlijst voor deze voorstellingen. Beide voorstellingen zijn volledig uitverkocht.
Binnenkort in het HOFtheater:
Do 15-03       Ode aan de Wierdense Revue         Streekrevue           Wachtlijst
Vr 16-03       Eten met Vrienden                            Toneel                    Kaarten beschikbaar
Za 17-03       Salland’s Got Talent Finale!            Open Podium        Kaarten beschikbaar
Do 22-03       Marike Jager                                     Muziek                   Kaarten beschikbaar
Vr 23-03       Robbert Jan Proos                            Cabaret                  Kaarten beschikbaar
Za 24-03       Workshop bij De Beenhouwerij     Workshop Percussie  Kaarten beschikbaar
Za 24-03       De Beenhouwerij                               Percussieshow         Kaarten beschikbaar
Do 29-03       Daniël Lohues                                   Muziek                   Wachtlijst
Vr 30-03       Andermans Veren Live!                   Cabaret                  Kaarten beschikbaar

Kaartverkoop
Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via www.hoftheater.nl waar u er voor kunt kiezen zelf uw e-ticket uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op www.hoftheater.nl.