Marc Lobbert nieuwe trainer OZC Ommen

OZC Ommen heeft in Marc Lobbert een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De club uit Ommen maakte vandaag op de nieuwjaarsreceptie bekend dat de Raaltenaar na de zomer het stokje overneemt van Han Hanekamp.

Lobbert is de huidige trainer van zondag eersteklasser Heino. De succesvolle oefenmeester promoveerde vorig seizoen met de groen-witten, via de nacompetitie, naar de Eerste Klasse. Na vier seizoenen verlaat de voormalig jeugdtrainer van Rohda Raalte, Voorwaarts Twello en Excelsior’31 de HeinoĆ«rs.

‘We zijn zeer tevreden met deze keuze. De TC had een aantal sterke kandidaten aangedragen en uiteindelijk waren wij als spelersraad erg enthousiast over en unaniem voor Marc Lobbert. Het meest in het oog springt natuurlijk zijn videoanalyse en zijn resultaten met Heino de laatste jaren. Maar daarnaast verwachten wij dat hij ook erg goed binnen de jeugdige selectie en ook binnen de gehele vereniging zal passen’, zo laat de spelersraad van OZC tegenover ons weten.

In Ommen neemt men komende zomer afscheid van Han Hanekamp. De oefenmeester vertrekt na drie seizoenen. OZC Ommen staat op dit moment op een achtste plaats in de zaterdag Tweede Klasse H.