MAC³PARK nieuwe naamgever stadion PEC Zwolle

Zaterdagavond hebben PEC Zwolle en MAC³PARK, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo, een contract getekend voor een samenwerking van minimaal drie seizoenen (inclusief het huidige seizoen). Vastgoedbedrijf MAC³PARK, dat vestigingen heeft in Almere, Emmeloord, Lelystad en Dronten, wordt de nieuwe naamgever van het stadion. Dit houdt in dat het ‘IJsseldelta stadion’ vanaf 1 juli 2016 wordt omgedoopt in het ‘MAC³PARK stadion’.  

Commercieel directeur Joost Broerse van PEC Zwolle is te spreken over de overeenkomst met MAC³PARK: ,,We zijn zeer tevreden dat het is gelukt om MAC³PARK aan PEC Zwolle te koppelen. De beslissing om de naam van het stadion te veranderen is niet over één nacht ijs gegaan, maar het helpt ons als club om onze doelstelling te bereiken. Namelijk om ook de komende voetbaljaren een stabiele middenmoter in de Eredivisie te blijven. Ook is het mooi dat we met MAC³PARK een bedrijf aan ons binden, dat een groot netwerk heeft in de provincie Flevoland. Een gebied waar voor ons als club mogelijkheden liggen om de komende jaren nog meer voet aan de grond te krijgen.”

Directeur Meine Breemhaar van MAC³PARK zegt verheugd te zijn met de samenwerking met PEC Zwolle, die vooral is bedoeld om MAC³PARK ook buiten Flevoland bekendheid te geven: ,,Met ons zakelijk vastgoed richten wij ons steeds meer op grotere bedrijven en instellingen die regionaal of landelijk opereren. We hebben voor sponsoring van PEC Zwolle gekozen wegens de sterke regionale binding van de eredivisieclub, die goed aansluit bij onze eigen ambities. Bovendien kunnen wij via PEC Zwolle nu verder werken aan de landelijke bekendheid van MAC³PARK.”