Ten Den maakt zich op voor vijfde jaar GA Eagles

Sinds de zomer van 2012 is Teije ten Den (foto) een Eagle. De inmiddels 22-jarige aanvaller kwam destijds over van Rohda Raalte en begon bij de beloften in de Adelaarshorst. Inmiddels valt Ten Den regelmatig in of staat, zoals afgelopen thuisduel tegen FC Oss (5-0), zelfs in de basis. Vandaag werd bekend dat de club en speler het contract met één seizoen hebben verlengd tot medio 2017.

Samen met Xandro Schenk en Bart Vriends is Teije ten Den daarmee de speler die het langst actief is voor GA Eagles in de huidige selectie. Daarbij moet wel vermeld worden dat de geboren Utrechter vorig seizoen het laatste halfjaar werd verhuurd aan FC Oss.

‘Ik speel al een aantal jaren voor Go Ahead Eagles en heb het naar mijn zin in Deventer. Het is voor mij prettig dat ik al in een vroegtijdig stadium duidelijkheid heb over mijn toekomst en ook volgend jaar voor Go Ahead Eagles actief ben. Het verlengen van mijn contract door de club is voor mij bovendien een bevestiging dat ik goed bezig ben’, laat Ten Den weten tegenover GA Eagles.nl.

Dit seizoen kwam de voormalig jeugdspeler van Rohda Raalte achttien duels in actie en scoorde viermaal.

Foto: Johan Wolff