Rohda Raalte van 0-2 naar 3-2 nederlaag

Het laatste duel van Kick Maatman op de bank bij Rohda Raalte resulteerde in een teleurstellende nederlaag in Lichtenvoorde. Tegen het reeds gedegradeerde Longa’30 werd een 0-2 voorsprong verspeeld en gingen de Raaltenaren huiswaarts met een 3-2 nederlaag.

De eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor Rohda Raalte. Er werden genoeg kansen gecreƫerd. Uiteindelijk stond het in de rust 0-2 door doelpunten van Djeremy Zandvliet (2x). In de rust werd er driemaal gewisseld door trainer Maatman en kwamen Broekhuis, De Groot en Lemmens in het veld. Alle drie speelden de laatste wedstrijd voor Rohda. Jammerlijk voor hen zagen ze eerst nog een kansen gemist worden om de score in de tweede helft verder uit te breiden.

Het werd echter nog erger doordat Longa’30 een dik kwartier voor tijd terug in de wedstrijd kwam (Heinsbroek, 1-2). In de 80e minuut werd het 2-2 door opnieuw Heinsbroek. Een punt was de vertrekkende trainer en spelers ook nog niet gegund, want Longa’30 wist in de 90e minuut de winnende treffer te maken via Mark Gebbink (3-2).

Rohda Raalte sluit het seizoen af als nummer zes in de hoofdklasse C met 38 punten uit 26 wedstrijden.