Trainer Marc Lobbert is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vv Heino. De oefenmeester uit Raalte maakt zich op voor een derde seizoen in Heino. De doelen binnen de club uit Heino stroken met die van Marc Lobbert: verbreding van de kwaliteit van de eerste selectie (vanuit de jeugd) en met beleid bouwen aan stabiliteit in de top van de tweede klasse. Lobbert en het bestuur van vv Heino kunnen elkaar prima vinden in de huidige prestaties en doelen en zetten een handtekening voor een verbintenis voor het seizoen 2013/2014.

“De club wilde graag met me door en ook de gesprekken die de leden van de Technische Commissie met de spelers hadden waren positief. Vandaar dat ik, na het maken van afspraken over de juiste randvoorwaarden, afgelopen dinsdag er snel uit was met de club.”, vertelt een trotse Marc Lobbert. Één van de randvoorwaarden was onder andere om het analyseren van videobeelden (zoals dit nu al bij thuiswedstrijden gebeurt) uit te breiden. “Zo willen we spelers op camera individueel kunnen volgen. Ook het filmen van onze uitwedstrijden gaan we volgend seizoen oppakken.”

“Komend seizoen wordt mijn derde seizoen in Heino. Ik wil het eerste elftal stabiel maken als topper in de tweede klasse en wie weet zit er nog meer in. Daar is onder andere aanwas vanuit de jeugd en het tweede elftal voor nodig, om een brede en kwalitatief goede selectie te hebben. We hebben op dit moment een goede, maar smalle selectie.” De oefenmeester vervolgt: “We kunnen ten koste van alles inzetten op het kampioenschap en promotie, maar dan is de kans op een vrije val zeer groot. Ik wil met beleid en dus stabiliteit de stappen zetten, dat is ook de visie van de club.”

Lobbert gaat bij vv Heino voor stabiliteit. Door het vastleggen, voor een derde seizoen, van Marc Lobbert als hoofdtrainer laat de club in ieder geval zelf het goede voorbeeld zien!