Voormalig profvoetballer Dominggus Lim-Duan is aangesteld als assistent-trainer bij de jeugd van PEC Zwolle. De geboren Zwollenaar maakt zodoende een rentree bij de club waarmee hij in 2002 kampioen van de Gouden Gids Divisie werd. Lim-Duan zal het komende seizoen als assistent-trainer fungeren bij PEC Zwolle D2, het team dat getraind wordt door Stefan Luchtenberg. Ook gaat hij een trainingscursus volgen.
 
Dominggus Lim-Duan is blij met deze kans. ,,Het is hartstikke mooi dat PEC Zwolle mij erbij betrekt. De club is echt enorm gegroeid de afgelopen tijd. Toen ik werd gebeld door Rini Coolen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het is een prachtige kans om me als trainer te ontwikkelen bij mijn favoriete club.”
 
Ook hoofd jeugdopleiding Rini Coolen ziet uit naar de samenwerking met Lim-Duan. ,,Bij de jeugd van PEC Zwolle zijn we op zoek naar een mix van diverse coaches. Zo werken we met trainers afkomstig van het CSE die een meer pedagogische achtergrond hebben en met oud profvoetballers, die weten wat het vak topsporter inhoudt. Met de komst van Lim-Duan halen we een trainer met expertise in huis. Los van zijn eigen ervaring als profvoetballer, kan hij onze jeugdspelers techniek bijschaven. De club is dan ook trots dat hij dit seizoen veelvuldig op het veld staat.”