‘Lijstje GA Eagles met Gladon en Van Overbeek’, NAC concurreert

In de zoektocht naar versterkingen komt GA Eagles uit bij spelers in de Jupiler League. Zo meldt Voetbal International dat Sparta-spits Paul Gladon op het lijstje staat. Jong PSV-buitenspeler Elvio van Overbeek wordt volgens BN/De Stem ook gevolgd door de Deventenaren. In beide gevallen lijkt NAC Breda wel eens de grootste concurrent te kunnen zijn.

Paul Gladon (23) maakte als spits van Sparta Rotterdam dit seizoen dertien goals. De aanvaller speelde eerder ook voor FC Dordrecht. Inmiddels is hij transfervrij en kan, als het aan GA Eagles ligt de positie van de vertrekkende spitsen Glynor Plet en Marnix Kolder opvullen. NAC, NEC, De Graafschap, Roda JC, PEC Zwolle en Cambuur hebben Gladon ook op het lijstje staan volgens VI.

Elvio van Overbeek kan ook rekenen op interesse uit Deventer. De rechtsbuiten (21) speelde twee seizoenen in Jong PSV, is transfervrij en kan tevens voor NAC Breda kiezen volgens BN/De Stem.

De zoektocht naar nieuwe spelers wordt in het komende seizoen bij GA Eagles gedaan door een nieuw aan te stellen technisch manager, zo maakte GA Eagles-voorzitter Lugt vandaag bekend.