Lettele wint vijfde maal op rij, Wesepe voor vierde maal

In 5H zijn zowel Lettele als Wesepe bezig aan een goede reeks richting het einde van het seizoen. Lettele won alweer voor de vijfde maal op rij en maakt zich als nummer drie in 5H op voor de nacompetitie. Wesepe staat in de middenmoot en won in en tegen Gorssel (0-2). Voor de ploeg van trainer Dave Kok was het alweer de vierde overwinning op rij.

Lettele speelde in en tegen Terwolde. Op de grasmat, vaak in zeer goede staat, draait GA Eagles vaak het grote deel van zijn voorbereiding. Lettele wist er zondag met 1-3 te winnen. Voor rust werd er door beide ploegen niet gescoord. Rick Meijerink wist echter vlak na rust wel de openingstreffer op het bord te krijgen (0-1). Sven Spikker bracht na ruim een uur spelen de 0-2 op het bord. Terwolde wist terug te komen via Thomas Leurink (1-2). Sven Spikker bezorgde echter met de 1-3 vlak voor tijd opnieuw een driepunter voor de ploeg van trainer Paul Roskam.

In Gorssel wist Wesepe veel kansen te creëren in de eerste helft. Twee van die kansen werden benut door Kevin Teunissen (0-1) en Ronald Wichems (0-2). Tegen Gorssel, dat dit seizoen nog maar viermaal had gewonnen, speelden de Wesepenaren de tweede helft een stuk moeizamer. Toch konden door de ploeg van Kok weer drie punten worden bijgeschreven.

Lettele heeft 44 punten uit 23 duels. Wesepe heeft 33 punten uit evenveel duels. Komende zondag speelt Wesepe thuis tegen Cupa en Lettele thuis tegen Gorssel.

Beluister ook de reactie van Wesepe-trainer Dave Kok, gemaakt door AirplaySport.