Lettele is alweer klaar voor de vierde klasse

Één tegenstander en twee wedstrijden. Dat is de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse. Lettele kreeg in deze ontmoetingen te maken met Orderbos en was de sterkste over twee duels. Daarmee promoveert de ploeg van trainer Paul Roskam (foto) naar de vierde klasse.

Één seizoen heeft het geduurd, het verblijf in de vijfde klasse is voor Lettele van korte duur. Door een eerste periodetitel in 5H waren de Lettelenaren vroeg in het seizoen al zeker van een plek in de nacompetitie. Het kampioenschap leek de ploeg van Roskam al snel te hoog gegrepen, daardoor kon men zich al geruime tijd instellen op de ontmoeting met de nummer vijf van 5G.

In Apeldoorn werd het vorige week 0-2, waardoor Lettele een uitstekende uitgangspositie had. In Lettele kwam Orderbos halverwege de eerste helft nog wel op voorsprong (Peter Jan Kloppers, 0-1), maar bleef de thuisploeg veelal controle houden over het duel. Nog voor rust zette Sven Spikker (1-1) en niet veel later Thom van Oldeniel (2-1) de stand alweer in het voordeel van de blauw-witten.

Kevin Groot Lipman (3-1) en Mike Holtkuile zorgden ervoor dat Lettele na één seizoen alweer terug is in de vierde klasse.