Zowel Lettele als Wesepe verliezen

In 5H was het voor Lettele en Wesepe beiden geen goed weekend. Lettele had bij winst medekoploper kunnen worden, maar verloor van bij DAVO (4-0). Wesepe moest na drie overwinningen zonder tegengoals V en L aan zich laten ontsnappen (4-2).

Lettele draait stroever na het winnen van de eerste periodetitel. De ploeg van trainer Paul Roskam verloor vorige week al met 1-4 thuis van Go Ahead. Tegen DAVO werden opnieuw vier tegengoals geïncasseerd. Niek Lieftink (1-0) bracht de thuisploeg op voorsprong. Na rust waren het Waragoda, Bianco en opnieuw Lieftink die de score verder uitbreidden naar 4-0. Het gat tot koploper DAVO is hiermee zes punten geworden.

Wesepe zat in een ‘flow’, maar werd bruut doorbroken door een nederlaag tegen V en L. Op Sportpark ’t Hul in De Vecht werd met 4-2 verloren. Rond een halfuur spelen scoorde de thuisploeg tweemaal: Eduard van den Beld en Stefan Kamphorst wisten het net te vinden (2-0). Na rust kwam de ploeg van trainer Dave Kok middels twee benutte strafschoppen van Rik Middeldorp weer terug in de wedstrijd (2-2). Toch moest men V en L laten ontsnappen. Wesley Hofman bracht uiteindelijk met twee goals de overwinning voor de thuisploeg (4-2).

Door de nederlaag staat Wesepe op een zevende plaats met 18 punten uit 12 duels. Komende zondag is het Wesepe-Gorssel en Lettele-Terwolde.

Beluister de reactie van Wesepe-trainer Dave Kok gemaakt door Airplay Sport.

Foto: Archief