Lettele en Wesepe verliezen beiden in 5H

In 5H verloren zowel Lettele als Wesepe hun wedstrijd zondag. In en tegen Wissel verloor Lettele met 2-1. Wesepe kon thuis geen vuist maken tegen koploper DAVO (0-4).

Lettele verloor zijn derde duel op rij en dat terwijl de middag in het Gelderse Wissel nog goed begon. Sven Spikker maakte namens de bezoekers binnen tien minuten de 0-1. Van Jole, uit een rebound, zorgde echter voor de gelijkmaker na een halfuur (1-1).

Na rust had Lettele gezien de kansenverhouding recht op een voorsprong, maar was het thuisploeg die er met de overwinning vandoor ging. Lagerweij scoorde halverwege de tweede speelhelft na een afgemeten voorzet van Chaigneau (2-1). De ploeg van trainer Paul Roskam kon deze achterstand niet meer buigen.

In Wesepe verloor de thuisploeg van DAVO. De Wesepenaren wachten nog altijd op de eerste overwinning na de winterstop. ‘Ongelukkige doelpunten kregen we tegen op lastige momenten. Na de vroege 0-1, volgens mij buitenspel, hebben we het beste van spel en moeten we 1-1 maken. De eindpass was net niet voldoende. Net voor rust krijgen we de 0-2 tegen’, liet Wesepe-trainer Dave Kok weten tegenover¬†AirplaySport.

Voor DAVO scoorde Niek Lieftink beide treffers voor rust. Na de thee wisten Waragoda en Yurukel namens de lijstaanvoerder het net te vinden (0-4).

Komende zondag staat Wilp-Wesepe en Lettele-Epse op het programma.

Beluister het gehele interview met Wesepe-trainer Dave Kok na afloop van het duel.