Lettele en Wesepe blijven maar winnen

In 5H hebben Lettele en Wesepe de smaak erg goed te pakken. Lettele pakte zijn zesde overwinning op rij en richt zich al enkele weken op de nacompetitie. Wesepe wist tegen Cupa met 6-1 te winnen en won daarmee al vijf duels op rij.

Scheidend trainer Dave Kok hoopt uiteraard dat zijn ploeg ook de laatste twee duels nog winnend kan afsluiten. Daarmee zou een prachtige serie neergezet zijn en de mindere vorm direct na de winterstop voor een groot deel weggepoetst zijn. Thuis tegen Cupa werd gewonnen door zes goals binnen een uur spelen van de thuisploeg. Stefan Jansen (2x), Kevin Teunissen, Danny Harmsen, Koen Boerkamp en Arjen de Vos wisten allen het net te vinden (6-0). Aron de Haan deed in de slotfase namens Cupa nog iets terug (6-1). Komende zondag speelt Wesepe wederom thuis, dan tegen V en L.

Lettele bereidt zich voor op de nacompetitie door de winst van de eerste periodetitel. Met alweer de zesde overwinning op rij zit de ploeg van trainer Paul Roskam in ieder geval in een goede ‘flow’. Deze overwinning werd gepakt thuis tegen Gorssel (3-0). Martijn Beltman scoorde vlak voor rust (1-0). Dave Beltman en Jesse Oosterwijk beslisten vervolgens aan het eind van de wedstrijd het duel. Lettele staat op een derde plaats met 47 punten uit 24 duels.

Komende zondag komt één van de gedeeld koploper DAVO op bezoek bij Lettele. De oude ploeg van Roskam is in een hevige titelstrijd verwikkeld met Sportclub Deventer.