Lenferink in het zonnetje: nieuwe shirts Lemelerveld 1

De trotse hoofdsponsor van VV Lemelerveld, Lenferink BV heeft onlangs haar contract verlengd met 3 jaar. Daarmee wordt de succesvolle samenwerking tussen Lenferink en VV Lemelerveld voortgezet. Lenferink BV is namelijk al 23 jaar (!) hoofdsponsor van VV Lemelerveld. Om deze verlenging te vieren zijn afgelopen zondag tijdens Lemelerveld – Colmschate ’33 (3-1) de nieuwe frisse reserveshirts van het eerste elftal gepresenteerd.

Dat Lenferink al 23 jaar sponsor van onze VV is mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Met de nieuwe shirts van het eerste elftal en een bedankje aan Lenferink wordt het belang van een betrouwbare hoofdsponsor benadrukt. Daarnaast is Lenferink natuurlijk in Lemelerveld en daarbuiten geen onbekende. Lenferink is erg betrokken in het bedrijfs- en verenigingsleven en wat VV Lemelerveld betreft blijft dat voorlopig ook zo.

De sponsorcommissie is dan ook zeer tevreden, met de nieuwe contractperiode waarin het 25-jarig jubileum zal worden bereikt. Het eerste elftal presteert na de promotie van afgelopen jaar ook dit jaar weer bovenin en mogelijk is een tweede kampioenschap (op rij) in de maak. Zowel voor de vereniging als voor de hoofdsponsor een prachtige gebeurtenis. Met de nieuwe shirts om de schouders gaan de vereniging en Lenferink dan ook erg graag richting een nieuw kampioenschap.

De VV Lemelerveld dankt hoofdsponsor Lenferink en hoopt op nog vele vruchtbare jaren.