Lemelervelder Hauptmeijer langer bij PEC Zwolle

Het contract van Mike Hauptmeijer is met twee jaar verlengd. De 21-jarige doelman, die afgelopen seizoen uit bij PSV zijn debuut in het betaalde voetbal maakte, blijft daarmee tot medio 2020 in Zwolse dienst. Hauptmeijer is een exponent van de PEC Zwolle Voetbalacademie en gaat zijn elfde jaar in als Blauwvinger.

Mike Hauptmeijer over zijn contractverlenging: ,,Hier ben ik heel blij mee. Doordat ik al sinds 2007 bij PEC Zwolle rondloop, voelt dit echt als mijn club. Het is dan ook fijn om mijn verblijf hier te verlengen. Voor het komende seizoen heb ik als doel gesteld om mijzelf verder te ontwikkelen en om collega doelmannen Boer en Van der Hart te prikkelen. Ook ga ik ervoor om veel speelminuten te maken bij de beloften en zal ik er staan als de ploeg mij nodig heeft.”

Gerard Nijkamp: ,,Met Mike hebben we een talentvolle doelman binnenboord gehouden. Het afgelopen seizoen heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt en op die voet gaan we graag met elkaar verder. Mocht er een situatie ontstaan, waarin Mike middels verhuur vlieguren kan maken in bijvoorbeeld de Keuken Kampioen Divisie, dan staan beide partijen daarvoor open. Ontstaat die mogelijkheid niet, dan blijft Mike op zijn post als derde doelman en keeper van Jong PEC Zwolle.”

Foto: OrangePictures