LEMELERVELD – Lemelerveld heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Ditmaal was het de rode lantaarndrager Wilp die met 0 punten naar huis werd gestuurd. Net als vorige week werd het opnieuw 7-0 voor de mannen van Edwin Duim. Lemelerveld was de gehele wedstrijd de betere en liet Wilp er niet aan te pas komen.

Al na een klein half uur spelen stond Lemelerveld al met 3-0 voor. Rob Grefelman wist een voorzet van Tom Eilert tot een goal te promoveren en niet veel later was het Jeroen van den Berg die met een droog afstandsschot de 2-0 maakte. De 3-0 kwam op een presenteerblaadje voor de topscorer van de 4de klasse H. Na een scrimmage in de zestienmeter besloot een verdediger van Wilp de bal in de handen te pakken. De scheidsrechter kon niet veel anders dan een penalty toe te kennen aan Lemelerveld. Van den Berg maakte zo zijn 2de van de middag.
Gezien de uitslag was het spelbeeld dan ook niet echt verrassend. Lemelerveld domineerde en maakte het spel, Wilp daarentegen gokte op de counter maar kwam er nooit echt gevaarlijk uit. Lemelerveld probeerde via voorzetten vanaf de flank Van den Berg of Grefelman te bereiken. Dit leidde tot enkele hachelijke situaties in het strafschopgebied. Met een 3-0 ruststand gingen beide ploegen dan ook de kleedkamer in, maar de score had ook hoger uit kunnen vallen.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Wilp zakte ver terug met maar een enkele spits op de middenlijn. Lemelerveld probeerde via combinatiespel over de as en via de flanken door de Wilpse linie heen te breken. Uiteindelijk maakte Jordy Lugtenberg uit een vrije trap de 4-0 en werd aan alle onzekerheid een einde gebracht. Niet veel later mocht Tom Eilert na een uitbraak de 5-0 binnenschieten en was het Stijn Veldman die uit een corner de bal vrij in kon tikken. Slechts twee minuten later was het opnieuw Tom Eilert die zijn tweede van de middag mocht maken. Via een aanval over de zijkant was het Thijs Kemperman die de bal uitstekend voorzette en had Eilert de hoek voor het uitkiezen.
De uitslag 7-0 was dan ook volledig verdiend voor de Lemelerveldse mannen. Wilp kwam vooral om te verdedigen en deed dit niet bijzonder goed. Voor de trotse koploper Lemelerveld wacht volgende week een bekerwedstrijd tegen Broekland. Wilp mag volgende week weer vechten voor de punten tegen IJsselstreek.