Door een overwinning op Broekland stoomde Lemelerveld door naar de volgende ronde van de beker. Daar wacht aanstaande zondag het Hengelose Barbaros. Vooraf had menigeen nog nooit van deze tegenstander gehoord maar inmiddels blijkt wel dat dit een geduchte tegenstander is. Barbaros staat namelijk tweede in de 4de klasse A en doet het dus net als Lemelerveld niet onverdienstelijk.

Gevaarlijkste man aan de kant van Barbaros is de inmiddels 37-jarige Erkan Kandemir. Momenteel clubtopscorer met 140 goals, waarvan 13 in het lopende seizoen. Hij zal samen met Sadan Yazici voor de aanvallende impulsen zorgen. In de 4de klasse A is Yazici dan ook gedeeld topscorer.

Deze enigszins onbekende ploeg zal het de Lemelervelders zeker niet makkelijk maken. Beide ploegen strijden namelijk voor promotie. Lemelerveld staat bovenaan in de 4de klasse H en Barbaros één plekje lager in de 4de klasse A. Lemelerveld zal met een nagenoeg fitte selectie afreizen naar Hengelo. Stijn Kogelman, Nick Neppelenbroek en Patrick Bouwmeester zullen er wegens blessures of ziekte niet bij zijn.

Winnaar van dit bekerduel wacht mogelijk een pikant affiche. Mogelijke tegenstander in de volgende ronde is dan namelijk de winnaar van het duel tussen Rohda Raalte en SVZW. Voor Lemelerveld wacht echter eerst nog het zeker niet makkelijke bekerduel in Hengelo, daarna kan er verder worden gekeken.

Aanvang op Sportpark Veldwijk: 14.30