Lemelerveld tikje ‘katerig’ de winterstop in (1-1)

Lemelerveld stond het afgelopen halfjaar als promovendus alleen of gedeeld aan de leiding in 3B. Door het verlies vorige week tegen koploper Helios (3-1) en het gelijkspel vandaag tegen middenmoter AZC (1-1), gaat de ploeg van trainer Edwin Duim toch een tikje ‘katerig’ de winterstop in.

De Lemelervelders hebben inmiddels een behoorlijke geblesseerden-lijst en konden vandaag ook niet rekenen op hun geschorste topspits Jeroen van den Berg. Mede daardoor haalden de Lemelervelders vandaag in het thuisduel tegen het Zuthpense AZC niet het niveau waar men naar streeft. Toch was de eerste kans in de wedstrijd wel voor de thuisploeg. Jordy Luchtenberg was dicht bij de openingstreffer. Echter, was het na elf minuten raak achter in doel van Lemelerveld-goalie Ramaker (0-1). Een mooi afstandsschot van Remy Havenaar was de doelman van Lemelerveld te machtig. De 0-1 stand was tevens de ruststand.

In de tweede helft was Lemelerveld de bovenliggende partij, maar bleef het maken van een doelpunt lang uit. Toch kwam de ploeg van trainer Duim tot de gelijkmaker in de laatste minuut van de officiële speeltijd. Robin Morrenhof wist middels een vrije trap voor één punt te zorgen (1-1). Op dat moment speelde AZC al met tien man, omdat Ozgür Aksan in de 80e minuut zijn tweede gele kaart had ontvangen.

Door de winst van Helios op Koninklijke UD (0-4), staan de Deventenaren met drie punten meer dan Lemelerveld aan de leiding in 3B. De oranje-witten hebben 27 punten uit twaalf duels. Een prima prestatie voor de Lemelervelders al had men graag de laatste twee wedstrijden voor de winterstop andere uitslagen gezien.

Op zondag 19 januari herstart Lemelerveld de competitie uit tegen De Gazelle.

Foto’s: Martin Zwakenberg (VV Lemelerveld)