VV Lemelerveld is er vanmiddag in geslaagd het kampioenschap in de 4de klasse H binnen te slepen. In een enerverende wedstrijd tegen Hattem werd het uiteindelijk 2-5 voor de Lemelervelders en werd de titel een feit. Voor de neutrale toeschouwer was het een mooie wedstrijd om te zien. Hattem speelde gedurfd en had enkele grote kansen, uiteindelijk ging Lemelerveld beter met de kansen om en was 2-5 een terechte uitslag.

Lemelerveld begon niet goed aan de wedstrijd en kwam al snel 1-0 achter. Geklungel achterin leidde zelfs bijna tot de 2-0 voor Hattem. Uit het niets kwam Lemelerveld op een 1-1 tussenstand. Een voorzet werd weggekopt en Danny Berghuis schoot de bal met een mooie omhaal hard in de touwen, 1-1. Lemelerveld speelde zonder Jeroen van den Berg die wegens werk niet aanwezig kon zijn, en had in de eerste helft moeite om kansen te creƫren.

Jasper Hulsink, die de plek van van den Berg in de spits had ingenomen scoorde na rust uiteindelijk de 1-2. Bouwmeester draafde op aan de rechterkant en gaf Hulsink een niet te missen kans. Tussen de bedrijven door kwam Hattem op een 2-2 doordat een indraaiende voorzet binnen werd gekopt. Diezelfde Hulsink nam Lemelerveld nadien bij de hand en scoorde als een echte spits; Hulsink was eerder bij de afvallende bal dan de keeper en kon de bal in het lege doel schieten, 2-3.

Met meer Lemelervelders dan Hattemers op de tribune ontstond een klein Lemelervelds feestje. Bloaskapel ‘de Heujschudders’ uit Lemelerveld was namelijk ook meegereisd naar Hattem en zweepte het Lemelerveldse en Hattemse publiek op met hun muzikale klanken. Rob Grefelman maakte uiteindelijk aan alle onzekerheid een feit door 1-op-1 met de keeper niet te missen, 2-4. Hulsink scoorde nadien nog de 2-5 waarnaar de scheidsrechter besloot direct maar af te fluiten. Het Lemelerveldse feest kon niet meer kapot en een heuse massa vormde zich bovenop Hulsink die zijn doelpunt nog aan het vieren was.

Al met al is Lemelerveld de terechte kampioen in de 4de klasse H. Een solide defensie en het scorend vermogen in de vorm van topscorer van den Berg en consorten zorgden er dit seizoen voor dat Lemelerveld nagenoeg ongenaakbaar was.